Actieve filters

AI&KO kinderkleding

Bekijk onze producten

45 van 45 producten

Geen producten gevonden

AI&KO nieuwe collectie: liefelijk met een stoer randje

AI&KO: ook de nieuwe collectie wordt gekenmerkt door een combinatie van lief en stoer. Zowel stoere meiden als de echte ‘meisje-meisjes’ slagen bij ons zonder meer. De collectie heeft veel overeenkomsten met grote zus Aaiko, wat een geweldig mini-me effect heeft. En, extra prettig. Drukke moeders hoeven voor het aanschaffen van AI&KO kinderkleding de deur niet uit. Je bestelt de kleding gewoon via onze webshop. Eenvoudig en snel. Ook voor kinderen is dit vaak een ideale oplossing. De ervaring leert immers dat ze niet altijd staan te springen om kleding in de winkel te passen.

AI&KO kinderkleding staat voor stylish met een stoer randje. Herkenbaar door trendy prints, sprekende kleuren en uitgewerkte eyecatchers heeft AI&KO de aandacht getrokken van jonge fashionistas. Het woord Aiko is van Japanse oorsprong en betekent “geliefd”. Met veel liefde begon de Nederlandse Pauline Brakenhoff in 2005 het innovatieve en stijlvolle merk Aaiko. In de loop der jaren is Aaiko uitgegroeid tot een zeer bekend kledingmerk, niet alleen in Nederland maar ook in veel landen over de hele wereld te vinden. 

De ontwerpen van AI&KO zijn nog steeds geïnspireerd op de creatieve persoonlijke visie van Pauline. De inspiratie van het gebruik van bepaalde materialen en bijzondere prints in de collectie van AI&KO haalde Pauline uit haar vele reizen over heel de wereld. 

Dit maakt de collectie van AI&KO zeer innovatief en werelds. De creatieve ontwerpers van AI&KO brengen vier collecties per jaar uit, in de maten 116 t/m 176.

Kwetters Kids Fashion: AI&KO verkooppunt

Kwetters Kids Fashion (Voorheen Studio Kwetters) in Waalwijk is een verkooppunt van AI&KO. Ons team en onze klanten zijn zeer enthousiast over dit modieuze meiden merk . Benieuwd naar AI&KO? Kom lekker shoppen of kijk snel online. 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je meer weten over AI&KO kinderkleding of heb je vragen of online bestellen of betalen? Laat het ons weten. Wij staan je graag te woord. Bel ons via nummer 0416-334147.

Bekijk ook eens:

| CP Company kids | Baron Filou | Calvin Klein kids | Lyle and Scott | Tommy Hilfiger |