Actieve filters

CP Company

Bekijk onze producten

29 van 29 producten

Geen producten gevonden

CP Company kids

CP Company voor kids, ook wel CP Company under sixteen genoemd, wil je natuurlijk voor je zoon in de kast hebben hangen! Met name de jongens die al naar de middelbare school gaan dragen graag kinderkledingmerken die bijvoorbeeld hun oudere broers ook in de kast hebben hangen. CP company under sixteen verkoopt items die ook in de herenlijn te vinden zijn, wat de collectie zeer gewild maakt voor onze mannen. Kwetters Kids Fashion is een nieuw verkooppunt van CP Company kinderkleding, wij zijn zeer enthousiast over dit merk!

CP Company: unieke militaire stijl

CP Company is opgericht door de Italiaanse grafisch designer Massimo Osti, die door de jaren heen een unieke militaire stijl in de collecties van CP Company heeft verwerkt. Ook was hij een voorloper op het gebied van experimenten m.b.t. verf technieken en het ontwikkelen van vernieuwde materialen. Zo bracht hij bijvoorbeeld een poreus laagje rubber aan op de binnenzijde van een wollen jas zodat deze wind en waterdicht werd.

CP Company kids: herkenbaar door iconische goggle

CP Company kinderkleding is herkenbaar aan de iconische bril die verwerkt is in een groot deel van de collectie. Denk hierbij aan de jassen, sweaters en mutsen. De bril verscheen als eerste in de iconische Goggle jacket die is geïnspireerd op militaire jassen. Door de jaren heen wordt het opvallende kenmerk in elk seizoen vertaald naar de laatste modetrends. Ook het ronde kunststof lensje op de mouw zie je vaak terug op de stoere items van CP Company.

Kwetters Kids Fashion: nieuw verkooppunt van CP Company voor kids.

Kwetters Kids Fashion is een nieuw verkooppunt van CP Company voor kids. Wij hebben een zeer stoere collectie ingekocht voor aankomend seizoen in de maten 128 t/m 176. Bekijk de nieuwe collectie van het stijlvolle CP Company vandaag nog en maak je keuze uit truien, sweaters, jassen en T-shirts.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als je kinderkleding van CP Company bij ons bestelt kunnen wij jouw kleding vaak binnen 24 uur bezorgen. Bestellingen boven 50 euro worden gratis verzonden. Dat is wel zo prettig! Heb je vragen over de kids lijn van CP Company of wil je meer informatie? Neem contact met ons op door te bellen naar 0416-334147

Bekijk ook eens:

| Baron Filou | Nik en Nik kinderkleding | Calvin Klein kids | Lyle and Scott | Tommy Hilfiger kids |