Rosemunde kinderkleding

Rosemunde kinderkleding schaf je online aan in dé kinderkledingwebshop: Kwetters Kids Fashion. In onze webshop vind je de meest verrassende collecties van hoge kwaliteit voor zowel meisjes als jongens. Je vindt bij ons de meest exclusieve merken die niet overal te vinden zijn in de maten 92 t/m 188. Kwetters Kids Fashion is de toonaangevende kinderkledingwinkel waar je niet alleen de perfecte outfit voor je kids vindt; wij hebben ook diverse accessoires in ons assortiment waarmee je de look van je kind helemaal af maakt. Onze vaste klanten weten ons zowel online als in onze vestiging in Waalwijk te vinden. Hier staat ons enthousiaste team klaar voor het geven van advies op maat.

Rosemunde: Dagelijks een luxe-gevoel

Rosemunde Copenhagen werd opgericht in 2004. Bij Rosemunde hebben ze een missie en dat is de vrouwen en meiden een dagelijks luxe-gevoel bieden. Dit is zeker gelukt met het ontwerpen van de iconische zijden top van Rosemunde. Want wie kent ze niet? De mooie zijden tops van een heel fijn rib stofje, afgewerkt met een chique randje van kant. Voor alle essentials van Rosemunde wordt alleen gebruik gemaakt van de fijnste zijde, in een mix van 70% zijde en 30% katoen. Deze materiaal combinatie zorgt voor een ademende stof en reguleert je lichaamstemperatuur, zodat je warm blijft als het koud is en koud als het warm is. De zijden Tops van Rosemunde zijn gebreid als buizen en hebben geen zijnaden wat een zeer hoog niveau van comfort brengt. Ook zorgt deze manier van breien voor een optimale pasvorm ongeacht de lichaamsvorm zitten de tops altijd prachtig aangesloten. Rosemunde komt voort uit Scandinavische waarden waarbij functionele en vrouwelijke kleding met een romantisch tintje gewaardeerd wordt.

Rosemunde tops voor mini me

De inspiratie voor de zijden top voor meisjes hebben we gevonden bij onze succesvolle zijden top voor dames. Omdat de tops er voor dames en meiden zijn kun je de populaire mini-me trend volgen. Want hoe leuk is het om een relax dagje te plannen in de heerlijke luxe essentials van Rosemunde en zo kunnen zowel moeder en dochter een matching top dragen. Kwetters Kids Fashion verkoopt de iconische zijden tops voor meiden in de maat 104 tot en met 176

Meer informatie over onze kleding en de webshop

Wanneer je bij ons een Rosemunde top bestelt voor een bedrag hoger dan 50 euro dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Bovendien kunnen wij de kleding extra leuk voor je verpakken. Wil je meer weten over onze kleding of onze webshop? Bel met een van onze medewerkers via nummer 0416-334147..

Bekijk ook eens:

In Gold We Trust | AI&KO | CP Company kids | Tommy Hilfiger jongenskleding |